logotipo

Actualitat

28
gen.

La unitat dels 5 sentits

Durant aquest mes els nens d’infantil començaran una unitat anomenada La unidad de los 5 sentidos. Els nens i nenes d’infantil treballaran aquest mes amb els diferents sentits que coneixem avui dia. Durant aquest mes faran una gimcana sobre els 5 sentits, que consistirà en diferents activitats.

En el sentit de la vista els nens descobriran les il·lusions òptiques i veuran com funcionen; en el sentit de l’olfacte, ho desenvoluparan olorant diferents aromes; en el sentit del gust, els nens i nenes d’infantil provaran diferents aliments; en el sentit de l’oïda, els nens sentiran diferents sons, com per exemple, el d’una cassola que és picada per algú i finalment en el sentit del tacte, els nens faran boles de fang i a més a més faran una activitat que consisteix en posar les mans dins d’una caixa tancada.

I aquesta ha sigut la notícia d’avui! Moltes gràcies per la vostra atenció! Fins un altre!

 

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar