logotipo

Actualitat

27
gen.

Competències Bàsiques

Els dies 9 i 10 de febrer els alumnes de 4t d’ESO faran les competències bàsiques per avaluar el nivell dels estudiants. En aquests exàmens entraran: ciència, català, castellà, anglès i matemàtiques. Faran les proves al llarg de tot el matí, i a més uns correctors de fora del centre corregiran els exàmens i donaran les notes als alumnes.

Els hi desitgem molt bona sort i que no tinguin cap complicació!

 

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar