logotipo

Actualitat

26
gen.

El dia de la Pau

El dia 31 de gener, els nens de Primària celebraran el dia internacional de la Pau. Les primeres dues hores del matí, els nens miraran un PowerPoint titulat “Escull ser amable”. Després els alumnes faran una activitat en la qual hauran de dir què podrien fer per ser més amables i amb què contribuiria per a l’escola. Per finalitzar les dues primeres hores, els alumnes faran uns murals sobre la Pau.

Al llarg de la tarda, per anar acabant el dia els nens faran una investigació sobre les frases dels famosos que els hi donaran els professors i al final del dia els nens diran per què són importants aquests famosos pel dia de la Pau.

Visca la Pau!!! 

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar