logotipo

Actualitat

20
gen.

Tornem a infantil!

Benvolguts lectors i lectores, tenim una notícia molt fresca per vosaltres!

Els nens i nenes d’infantil han tornat a l’escola després d’aquestes llargues vacances de Nadal. Aquest segon trimestre serà el més llarg però els nens i nenes d’infantil i sabren afrontar-ho amb facilitat. Tots els nens estan molt emocionats per la tornada a l’escola, però per culpa d’aquesta pandèmia que vivim avui dia, els nens i nenes han d’estar alerta; han de portar la mascareta correctament, mantenir les distàncies amb els seus companys i rentar-se les mans sovint. Per culpa del Covid, la Marina, la tutora de P5 i bibliotecària de l’escola, ha donat positiu. Ara, la Gemma porta dues classes i té molta més feina… Així que des d’aquí, la Revista MGIS, donem ànims a la Marina i a la Gemma. 

Fins la propera!

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar