logotipo

Actualitat

19
gen.

Concurs LA ONCE

 L’altre dia els alumnes de l’escola MGIS van ser informats sobre un nou projecte per classes. Aquest projecte consisteix en crear un curtmetratge. Aquest vídeo ha de reflectir el títol del treball, en aquest cas El camino que nos hace iguales. Aquest treball es reparteix en dues parts: en fer el guió i en fer el vídeo. El vídeo ha de durar un màxim d’un minut. Properament veureu els resultats!

 

 El otro día los alumnos de la escuela MGIS fueron informados sobre un nuevo proyecto por clases. Este proyecto consiste en crear un cortometraje. Este vídeo tiene que reflejar el título del trabajo, en este caso, El camino que nos hace iguales. Este trabajo se reparte en dos partes, en el guión i en el vídeo. El vídeo tiene que durar un máximo de un minuto. ¡Próximamente veréis el resultado!

 

 The other day MGIS students were informed about a new class project. This project consists of creating a short film. This video has to reflect the title of the work, in this case, The road that makes us equal. This work is divided into two parts, the script and the video. The video has to last a maximum of one minute. Soon you’ll see the results!

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar