logotipo

Actualitat

10
gen.

Tornem a l’escola!

Aquí teniu les opinions dels alumnes d’ESO sobre què en pensen de la tornada a les classes i de les mesures COVID per aquest nou any i per aquest 2n trimestre.

Els alumnes de 1° creuen que les coses sí que canviaran, ja que els casos de COVID estan pujant i les mesures de seguretat hauran de ser més altes. En canvi, els de 2° d’ESO opinen que la situació de les mesures seguiran igual, i que en principi no hi ha una mortalitat tan gran com abans, ja que cada vegada hi ha més gent amb la pauta completa de les vacunes.

Els de 3° creuen que les mesures potser pugen una mica però no gaire més. Creuen que les coses hauran de millorar, però el viatge de Praga encara no se sap si es podrà fer o no. Tanmateix tots tenen ganes de poder-hi anar. Els de 4° creuen que les coses no han de canviar, ja que la majoria de la seva classe tenen totes les dosis de les vacunes.

 

Passi el que passi, intentarem ser optimistes i fer les coses de la millor manera possible!

 

 

 

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar