logotipo

Actualitat

14
des.

Fanalet pels Reis Mags

Bon dia Revista! Avui tenim una noticia ben fresca per vosaltres! Els nostres  professors d’infantil tenen unes activitats preparades pels petitets d’infantil. Resulta que aquest Nadal tenen coses molt divertides!

Faran uns fanalets pels Reis Mags amb les seves manetes, i això està inspirat en el conte “The Snowman”.

La història és dita com:  Fa molts i molts anys, els nens anaven a esperar els Reis amb un manat d’espígol encès que ells mateixos es feien. L’espígol és una planta que es troba al bosc i que fa molta olor. Però des de fa uns cent anys, els nens hi van amb un fanalet. Sembla que aquest costum va començar als pobles de muntanya de les comarques gironines. Després es va escampar cap a Girona i les altres ciutats de la vall i, finalment, per tot Catalunya. Per tal de fer conèixer i fomentar la tradició d’anar a esperar els Reis amb fanalet, l’Ajuntament de Girona, els Manaies de Girona.

 

Que ho passeu molt bé! Bon Nadal a tots!

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar