logotipo

Actualitat

8
des.

Programació Nadal Infantil 

Ho ho ho! Bon dia lectors! Avui tenim dues notícies ben fresques per vosaltres!

Aquesta és la primera; on us parlarem sobre què faran els nens d’infantil durant aquests dies de felicitat i alegria. 

Els primers dies de desembre els nens començaran el calendari d’advent; que durarà fins el dia 22 de desembre. El calendari d’advent estarà relacionat amb el llibre “The Snowman”. “The Snowman” és un llibre sobre un ninot de neu que parla sobre valors del Nadal. Cada dia, quan s’obri el calendari d’advent, els nens trobaran una paraula relacionada amb el llibre mencionat anteriorment. Aquestes són algunes paraules que han trobat de moment: amistat, imaginem, congelem records, agraïm, regalem somriures, gaudim el moment…

El dia 9 i 10 de desembre els nens i nenes d’infantil faran els fanalets pels Reis Mags que a més a més aquests fanalets estaran relacionats amb el llibre. Més tard decoraran tot infantil amb decoracions de Nadal. Finalment assajaran pel festival de Nadal d’infantil de l’any 2021.

El dia 13 els nens faran poemes i postals de Nadal amb cartolines de tota mena de colors. Finalment assajaran pel festival de Nadal.

El dia 14 un Patge Reial vindrà a l’edifici d’infantil per veure els fanalets dels nens i nenes d’infantil i escollirà el fanalet que li agradi més i el penjarà de mostra al Teatre Municipal de Girona. A la tarda es farà un assaig general del festival de Nadal 2021 i començaran a fer els preparatius per l’assaig.

El dia 15 infantil esperarà a que el Tió vingui a veure’ls perquè el dia 22 de desembre els nens i nenes d’infantil faran cagar al Tió!

El dia 16 es tornarà a fer un assaig general.

El dia 17 continuaran fent postals i poemes de Nadal

El dia 20 els nens i nenes d’infantil entregaran els seus projectes del 1r trimestre. Després escriuran la carta pels reis i l’enviaran a la bústia de cartes pels reis de Primària.

El dia 21 tots els d’infantil, si tot va bé tindran una sorpresa molt gran, ni nosaltres els reporters en sabem res… A la tarda els nens d’infantil faran l’esperat festival de Nadal d’infantil 2021!

Finalment, el dia 22 el nens d’infantil, amb un jersei nadalenc i unes culleres de fusta cagaran al Tió!

 

 

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar