logotipo

Actualitat

30
nov.

25N

El passat 25 de novembre, els alumnes de 4ESO van pintar a una de les parets del pati de l’escola un mural contra la violència masclista. Van començar a preparar-ho el 23 de Novembre, el dimecres 24 van començar a dibuixar el contorn de la figura i al dia següent van acabar de pintar el dibuix deixant un magnífic graffiti com record al pati. En el grafiti hi ha una dona al mig i hi ha paraules que tenen molt de significat. No és no vol dir que si jo et dic que no vull que em toquis, no tens dret a tocar-me.

 

El pasado 25 de noviembre, los alumnos de 4ESO pintaron en una de las paredes del patio de la escuela un mural contra la violencia machista. Comenzaron a preparar-lo el 23 de noviembre, el miércoles 24 comenzaron a dibujar el contorno de la figura i al dia siguiente acabaron de pintar el dibujo dejando una magnifico recuerda en el patio. Hicieron un grafiti en el cual hay una mujer en el medio y hay palabras que tienen mucho significado. Por ejemplo no quiere decir no y si yo te digo que no quiero que me toques no tienes derecho a tocarme.

 

The past 25th of November, the students of 4ESO painted in one of the walls of the playground of the school a mural against sexist violence. They started to prepare it the 23rd November, on wednesday 24th they started to draw the side of the figure and the next day they finished to paint leaving a magnificent memorie in the playground. They did a graffiti in which a woman is in the middle and they’re words that have a lot of meaning. For example no means no, and if I say that I don’t want you to touch me you don’t have the right to.

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar