logotipo

Actualitat

29
nov.

El pla lector

Aquest any s’ha desenvolupat la idea sobre el pla lector. El pla lector és un racó on els nens poden descansar en uns pufs i llegir tranquil·lament. En aquest racó, els nens lectors llegeixen tota mena de llibres infantils, que estan guardats en un bagul perquè no es perdin. Al pla lector poden llegir tant nens com adults, per això també hi ha una cadira gran perquè algun docent o adult llegeixi als nens. Aquesta setmana els nens començaran a llegir i a desenvolupar les idees i llibres de l’autora Kveta Pacovska. Aquesta autora crea uns llibres plegables i amb formes diferents pels nens. Aquests llibres tenen un munt de dibuixos i formes. Els nens s’ho passen genial!

 

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar