logotipo

Actualitat

24
nov.

La nostra primera reunió amb la Gemma Gelis

El divendres de la setmana passada vam quedar amb la directora d’infantil, la Gemma Gelis. La Gemma ens va explicar les notícies que podem escriure i algunes activitats i idees que també podem redactar. El dia que vam quedar, vam parlar i vam fer fotos sobre la nostra quedada. Vam parlar amb els nens de la classe de la Gemma i vam jugar amb ells. Vam aprendre unes coses sobre els nens: vam veure que tenen un pla lector (aquesta notícia la penjarem més endavant), vam veure que tenen una zona antiestrès on es poden tranquil·litzar, i finalment vam veure una mica l’organització i els horaris dels nens.

 

 

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar