logotipo

Actualitat

22
nov.

Halloween a Secundària

Els alumnes de secundària aquest passat 28 d’octubre vam celebrar Halloween. Es van fer diferents concursos; dels quals uns quants van sortir guanyadors. Un dels concursos consistia a decorar la classe de Halloween o de la tardor. La classe millor decorada va ser la classe dels de 2 d’ESO. Al final del dia es van repartir castanyes i croissants per totes les classes.

 

The students of secondary, this past 28th October celebrated Halloween. They did different competitions; of these, some won. One of the competitions consisted in decorating the classrooms with Halloween decorations or autumn decorations. Of this competition, the winners were 2nd of ESO. In the afternoon, they gave all the students chestnuts and croissants.

 

Los alumnos de secundaria, el 28 de octubre celebraron Halloween. Se hicieron diferentes concursos, de los cuales unas cuantas personas salieron ganadoras. Uno de los concursos consistía en decorar la clase de halloween o de otoño. La clase de 2 de ESO fue la ganadora. Al final del día se repartieron croissants i castañas.

                                       

                                       

 

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar