logotipo

Actualitat

10
nov.

Taller d’arqueologia

Els de 1r d’ESO el divendres passat van fer un taller d’arqueologia i de l’estudi de la prehistòria. Van fer un exercici, que anava de trobar un jaciment simulat, per identificar les restes arqueològiques i de fauna de l’exercici. Per dur a terme l’activitat, van utilitzar eines de treball de la prehistòria. 

Opinió dels alumnes de 1r d’ESO:

Han après molt i senten que han entès molt millor el tema. Va ser molt divertit perquè van aprendre amb situacions reals, també van aprendre a treballar coordenades i classificar objectes i ossos.

 

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar