logotipo

Actualitat

8
nov.

Visita al Museu del Cinema

El passat dijous 14 d’octubre els alumnes de 1r i 2n de batxillerat van fer una excursió al museu del cinema de Girona.

 

Es van fer dues fotografies amb una càmera obscura i les van revelar al laboratori de fotografia.

La Mireia (la seva guia) els va ensenyar la història d’aquest interessant tema.

Hi havia dues parts, la primera era anar al laboratori de fotografia, on van aprendre a revelar imatges. Van submergir fotos en diversos líquids, i del negatiu va sorgir el positiu. Seguidament van fer una visita guiada al museu des de la planta més alta i van anar baixant, van observar des de les primeres ombres xineses fins a les càmeres de cinema. La Mireia, la guia, van repassar continguts fets a classe. Seguidament van dinar i van tornar al col·legi.

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar