logotipo

Actualitat

2
nov.

Presentació de l’equip de la revista MGIS

Hola, som els de 3r d’ESO! Nosaltres serem els que ens encarregarem de la revista. Tenim tres comissions: la d’infantil, la de primària i la de secundària. Així que ara que la revista la portem nosaltres, farem que sigui encara millor que l’any passat.

A continuació us deixem les presentacions de totes les comissions:

Comissió d’infantil (David, Alexis, Agathe, Alesia i Henry):

Som la comissió d’infantil, ens ocuparem d’apuntar els esdeveniments i notícies dels nens i nenes d’infantil de l’escola. Alguns dies anirem a mirar el que fan els alumnes d’infantil, farem bastants reportatges o entrevistes de la rutina diaria que fan i també farem vídeos. Ens repartirem feina quan fem reportatges o alguna cosa del mateix estil. El nostre objectiu és que els pares dels alumnes d’infantil i tots els lectors sàpiguen tot el que fan els seus fills i es puguin informar sobre el que es fa a infantil, en aquesta escola. Intentarem fer-ho lo millor possible perquè…SOM LA COMISSIÓ D’INFANTIL!!!

Comissió de primària (Pau, Àlex P, Àlex B, Nik i Keyan):

Hola, som en Pau Mateu, en Nik Sentsov, l’Àlex Puntada, l’Àlex Blesa i la Keyan Cai. Aquest any nosaltres ens encarreguem de fer l’apartat de la revista de la comissió de Primària.

Estem molt il·lusionats de començar aquesta nova aventura de fer la revista i explicar als pares i a tots els lectors de la revista el que fan els alumnes de primària.

Comissió de Secundària (Alejandro, Martina, Pol i Ariadna):

Nosaltres serem els encarregats d’informar a tots els pares i mares i als lectors sobre les activitats realitzades a secundària. L’Alejandro serà l’encarregat d’escriure el contingut de la revista. En Pol serà l’encarregat de redactar i informar als pares sobre les activitats realitzades en el centre pels seus fills. L’Ariadna serà l’encarregada de fer i penjar (si les fotos les fa un professor) les fotografies relacionades amb les activitats. La Martina s’informarà sobre les diferents activitats i coordinarà el grup per poder realitzar tot el necessari per completar la revista.

Moltes gràcies per llegir-nos i estigueu atents a les properes notícies de l’escola!

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar