logotipo

Actualitat

22
abr.

Secundària celebrarà Sant Jordi

Demà, dia 23 d’abril, els alumnes d’ESO i Batxillerat celebrarem Sant Jordi. Durant el matí anirem a La Copa, on hi hauran les paradetes d’aquesta festivitat. Els alumnes podran comprar llibres i roses a les botigues. Després d’aquesta activitat, anirem a esmorzar a Fontajau.

Mañana, dia 23 de abril, los alumnos de ESO y Bachillerato celebraremos Sant Jordi. Por la mañana iremos a La Copa, donde estarán las paradas de esta festividad. Los alumnos podrán comprar libros y rosas en las tiendas. Después de esta actividad, iremos a almorzar  a Fontajau.

Tomorrow, April 23, the high school students will celebrate St. George. In the morning we will go to “La Copa”, where there will be stalls to celebrate this festival. Students will be able to buy books  and roses there. After these activities, we will have breakfast in Fontajau.

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar