logotipo

Actualitat

21
des.

A secundària ja ha arribat el nadal!

El proper 21 de desembre, a secundària no es farà classe. Els alumnes podràn anar a Sant Miquel amb  bicicleta o caminant. L’altra opció, és que es poden quedar a la classe per preparar activitats per fer a la tarda amb els  els altres companys. Es podrà anar vestit sense uniforme i s’anima a què es porti roba de nadal.

El dinar serà especial i haurà estat triat pels alumnes anteriorment i també hi haurà berenar sorpresa.

El próximo 21 de diciembre, en secundaria no se hará clase. Se irá a Sant Miquel en bicicleta o a pie. La otra opción, es que se pueden quedar en la clase para preparar actividades que podrán hacer con sus otros compañeros por la tarde. Se podrá ir vestido sin uniforme y se anima a que se lleve ropa de navidad.

La comida será especial y habrá sido elegida por los alumnos anteriormente y también habrá merienda sorpresa.

On December 21, in high school there will be no class. They will walk up to Sant Miquel or they can ride bikes. The other option is to stay in class preparing activities to do with the other classmates in the afternoon. You can dress without the school uniform and it’s encouraged to wear Christmas clothes.

The lunch will be special and will have been recently chosen by the students and there will also be a surprise afternoon snack.

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar