logotipo

Actualitat

20
des.

A primària ja ha arribat el nadal!

Els alumnes de primària faran moltes coses per nadal: un vídeo amb una cantada de nadales per als pares, detalls de nadal per a casa, una postal amb un poema, etc. El divendres van montar un mercat a la biblioteca i cada classe tingué la seva botiga.

Los alumnos de primaria harán muchas cosas por navidad: un video con una cantada de villancicos para los padres, detalles de navidad para casa, una postal con un poema, etc. El viernes montaron un mercado en la biblioteca y cada clase tuvo su tienda.

The primary school students will be  doing  many things for christmas: a video with singing carols for parents, decorations for Christmas at home, a card with a poem… On Friday they set up a market in the library and each class had its stand.

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar