logotipo

Actualitat

20
des.

A infantil ja ha arribat el nadal!


Aquest any els nens i nenes d’infantil han preparat un munt d’activitats de Nadal relacionades amb diferents tradicions d’arreu del món. Aquestes coincideixen amb les nacionalitats de les famílies que tenim a l’escola.
Els alumnes també han decorat l’edifici, han preparat regals per als pares i han fet una postal amb la foto del grup-classe.
El dia 21 de desembre, emetran una flashmob, juntament amb primària, que serà la cançó del festival de nadal d’enguany. També cagaran el tió, aprendran el vers de nadal, visitaran el mercat dels alumnes de primària i faran un dinar nadalenc especial.

Este año los niños y niñas de infantil han preparado un montón de actividades de Navidad relacionadas con diferentes tradiciones de todo el mundo. Estas coinciden con las nacionalidades de las familias que tenemos en la escuela.
Los alumnos también han decorado el edificio, han preparado regalos para los padres y han hecho una postal con la foto del grupo-clase.
El día 21 de diciembre, emitirán una flashmob, junto con primaria, que será la canción del festival de navidad de este año. También “cagaran” el tió, aprenderán el verso de navidad, visitarán el mercado de los alumnos de primaria y harán una comida navideña especial.

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar