logotipo

Actualitat

4
des.

Nous parlons en français!

A la classe de francès de 2n d’ESO, els alumnes van fer unes presentacions per descriure els seus companys de classe. També, els alumnes de 5è de primària van fer un diàleg sobre el mercat. Va ser molt divertit!

En la clase de francés de 2º de ESO los alumnos hicieron unas presentaciones para describir a sus compañeros de clase. También los alumnos de 5º de primaria hicieron un diálogo sobre el mercado. ¡Fue muy divertido!

In 2nd ESO, the students made presentations to describe their classmates and the 5th grade students did a French dialog about the market. It was a lot of fun!

En cours de français 2e ESO, nous avons fait des présentations pour pouvoir décrire nos camarades de classe. Les élèves de 5e ont préparé un dialogue au marché. C’était amusant!

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar