logotipo

Actualitat

3
des.

Batxillerat comença els exàmens trimestrals

Els pròxims dies 3, 4, 9 i 10 de desembre els alumnes de 1r i 2n de batxillerat tenen exàmens trimestrals.

Els exàmens tenen una durada d’una hora i mitja, i entre prova i prova tenen un descans per estudiar o per preparar-se les matèries. Els exàmens són al matí, excepte el dia 9 que també n’hi ha un a la tarda.

A continuació us deixem l’horari dels exàmens trimestrals:

Trimestrals-BAT-1a Avaluació

Los próximos días 3, 4, 9 y 10 de diciembre los alumnos de 1º y 2º de bachillerato tienen exámenes trimestrales.

Los exámenes tienen una duración de una hora y media, y entre prueba y prueba tienen un descanso para estudiar o prepararse las materias. Los exámenes son por la mañana, excepto el día 9 que también hay uno por la tarde.

A continuación os dejamos el horario de los exámenes trimestrales:

Trimestrals-BAT-1a Avaluació

The next 3rd, 4th, 9th and 10th of December the students of 1st and 2nd of Baccalaureate have trimestral exams.

The exams have a duration of an hour and a half, and between exam and exam they have a break to study or prepare for their subjects. The exams are in the morning, except the day 9 which they have one in the afternoon too.

Here we leave you the schedule of the trimestral exams:

Trimestrals-BAT-1a Avaluació

dav

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar