logotipo

Actualitat

27
nov.

Entrevistem a l’Eloi Bautista

Benvolguts lectors, som la comissió d’esdeveniments de la revista MGIS i avui entrevistarem a l’Eloi Bautista, el psicopedagog de l’escola. 

Com estàs vivint la tornada a l’escola?

Amb molt d’optimisme i amb moltes ganes de fer coses engrescadores i poder ajudar al màxim davant el que estem passant. Tot s’arreglarà.

Com a psicopedagog ens podries explicar en què consisteix la teva feina?

La meva feina és molt diversa. Com a psicopedagog puc dir que estic súper orgullós de ser-ho i espero que per molts anys. No només puc assessorar al professorat, donar un cop de mà a alumnes que ho necessitin i fer un treball cooperatiu amb l’escola i amb les famílies, sinó estar en un ambient que estimes i et sents com a casa, afavoreix molt la meva feina.

Ens podries parlar sobre la nova assignatura, “Cultura i Valors Ètics”?

Com a novetat, aquest any “Cultura i Valors Ètics”, vol fer que tot el que succeeix en aquest món i tot el que nosaltres creiem que podem fer, sigui possible només amb la idea de que podem i junts ho aconseguirem.

Parlar dels valors i com a nivell mundial i durant tota la història, és parlar d’una manera molt interna de cadascú de nosaltres i això fa que podem expressar de manera oberta i sense por a què ens diran els altres.

Com afecten les noves mesures sanitàries als teus mètodes d’ensenyament?

En un principi creiem que ens podria afectar molt, però a mesura que han anat passant els dies, no ha estat del tot catastròfic. Sí que és cert que l’apropament cap a les persones, cap els alumnes, està sent molt dur ja que no ho podem fer, però també és cert que amb l’acceptació i amb una mirada endavant tot passarà i serà un retrobar-nos de nou.

Nosaltres som el grup de esdeveniments, creus que per la COVID-19 es podrà fer algun tipus d’activitat aquest any?

Intentarem per tots els mitjans que així sigui i és per això que volem comptar amb vosaltres per poder-ho redactar quan sigui el moment.

Eloi, moltes gràcies per haver-nos dedicat el  teu temps. Fins aviat.

Gràcies a vosaltres i Salut.

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar