logotipo

Actualitat

26
nov.

A Infantil arriba el nadal!

Els nens i nenes d’Infantil ja han començat amb els preparatius de Nadal! A les classes d’Art estan preparant la decoració de l’escola per esperar l’arribada de tió i a les classes de música estan començant a preparar les Nadales perquè el proper dilluns dia 21 de desembre faran la cantada. 

Los niños y niñas de Infantil ya han empezado con los preparativos de Navidad! En las clases de arte están preparando la decoración de la escuela para esperar la llegada del tió. En las clases de música están empezando a preparar las canciones de  navidad porqué el próximo lunes día 21 de diciembre harán la cantada. 

In kindergarten we have already started with the Christmas preparations. In the art classes, we are preparing to make the decoration of the school and leave it  beautiful to wait for the arrival of the tió and in the music classes, we started learning  Christmas carols from the singing we will do on Monday the 21st of December.

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar