logotipo

Actualitat

25
nov.

Estrenem mascaretes!

La setmana passada, la direcció de l’escola ha repartit una mascareta amb el logotip del centre a tots els alumnes. Depenent del cicle en el qual estigui l’alumne, el color varia: Per a infantil les mascaretes són vermelles, per a primària són verdes i per a secundària i batxillerat són blanques.

És una mascareta que s’ha fet de diferents talles segons l’edat de l’alumne. També se n’ha repartit una per a cada professor, i cada un d’ells la té del color que li pertany segons el cicle on imparteix les seves classes.

La semana pasada, la dirección de la escuela ha repartido una mascarilla con el logotipo del centro a todos los alumnos. Dependiendo del ciclo en el que esté el alumno, el color varía: Para infantil las mascarillas son rojas, para primaria son verdes y para secundaria y bachillerato son blancas.

Es una mascarilla que se ha hecho de diferentes tallas según la edad del alumno. También se ha repartido una para cada profesor, y cada uno de ellos la tiene del color que le pertenece según el ciclo donde imparte sus clases.

Last week, the school management distributed masks to all of the students. Depending on the grade in which the student is, the color of the mask varies. For children in kindergarten the masks are red, for the students in primary they are green and for the pupils of high school they are white. The masks have been made in different sizes according to the age of the student, and they have also been distributed to the teachers. And lastly the school logo is embedded into the mask along with it’s name.

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar