logotipo

Actualitat

12
nov.

Primària celebra la castanyada i el Halloween

El passat dimecres 28 d’octubre, tots els nens i nenes de primària es van disfressar per celebrar la castanyada i el Halloween. Al matí, van fer tallers i manualitats de Halloween i durant el migdia feren dances i cançons relacionades amb la castanyada. Per finalitzar el dia van berenar castanyes i s’ho van passar d’allò més bé.

Sota aquesta notícia podreu veure un recull de fotografies i un vídeo de la jornada.

El pasado miércoles 28 de octubre, todos los niños y niñas de primaria se disfrazaron para celebrar la castañada y el Halloween. Por la mañana, hicieron talleres y manualidades de Halloween y durante el mediodía hicieron danzas y canciones relacionadas con la castañada. Para finalizar el día merendaron castañas y se lo pasaron en grande.

Bajo esta noticia podéis ver una colección de fotografías y un vídeo de la jornada.

Last Wednesday, the 28th of October, all the boys and girls in primary school got dressed up in their costumes. They did DIY halloween crafts. At noon, the kids danced and sang songs based on “Castanyada”. To finish off the day, they ate chestnuts and had a fun time.

Under this news you can see a collection of photographies and a video of the day.

 

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar