logotipo

Actualitat

12
nov.

Infantil celebra la castanyada i el Halloween

A infantil el 27 i 28 d’octubre van celebrar Halloween i la Castanyada. Van fer una representació de l’obra de teatre The Enormous Pumkin protagonitzada per les mestres d’infantil. Després van cantar cançons de Halloween i al final van fer una desfilada de disfresses. El dimecres van celebrar la castanyada amb cançons i danses sobre la tardor, posteriorment van mirar una obra de teatre i per acabar van menjar tots plegats castanyes.

En infantil el 27 y 28 de octubre celebraron Halloween y la “castanyada”. Hicieron una representación de la obra de teatro The Enormous Pumkin protagonizada por las profesoras de infantil. Después cantaron canciones de Halloween i al final hicieron
un desfile de disfraces. El miércoles celebraron la “castanyada” con canciones y bailes sobre el otoño, posteriormente miraron una obra de teatro y para acabar comieron castañas todos juntos.


The children of kindergarten the 27th and 28th celebrated Halloween and Castañada. The teachers of infantil made a play of the enormous pumpkin, Then they sang halloween song and at the end of the day they did a costume parade. Wednesday the children celebrated the Castañada with songs and dances of autumn. Then they watched a play and at the end they eat chestnuts all together.

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar