logotipo

Actualitat

10
nov.

Entrevistem a l’Adol Martínez

La setmana passada vam tenir l’oportunitat d’entrevistar a l’Adol Martínez, la cap d’estudis d’ESO i Batxillerat. Amb tot el que ens explicà, hem pogut conèixer millor a l’Adol i la seva llarga trajectòria a l’escola. A més, davant d’un curs amb moltes incerteses, ens va poder aclarir alguns dubtes sobre l’organització de l’escola en temps de pandèmia.

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar