logotipo

Actualitat

23
oct.

Arriba la castanyada i el Halloween / Llega la castañada y el Halloween

El dimecres 28 d’octubre es celebra la castanyada i Halloween. Cada etapa ho celebrarà d’una forma diferent i en cap cas es barrejaran els grups estables. Aprofitem per recordar que el dijous 29 d’octubre és Sant Narcís i el divendres és pont.
A infantil el dimarts celebraran Halloween amb la representació de l’obra de teatre “The enormous pumpkin” a càrrec de les mestres d’infantil. A continuació cantaran cançons i ballaran dances ambientades en el Halloween. Finalment faran una desfilada de disfresses. El dimecres se celebrarà la castanyada amb cançons i danses populars ambientades en la tardor. Després visualitzaran una obra de teatre i per acabar, cada grup es reunirà per menjar castanyes.
A primària els nois i noies celebraran el Halloween i la castanyada. Durant tot el matí faran diverses activitats per l’edifici, que han decorat ells mateixos. A la tarda cada classe es reunirà per fer la tradicional menjada de castanyes.
A secundària i batxillerat els alumnes ho celebraran a la tarda i faran diverses activitats, com ara un concurs de disfresses. Per acabar, faran un berenar on no faltaran les castanyes acabades de sortides del foc.

El miércoles 28 de octubre se celebra la castañada y Halloween. Cada etapa lo celebrará de una forma diferente y en ningún caso se mezclarán los grupos estables. Aprovechamos para recordar que el jueves 29 de octubre es Sant Narcís y el viernes es puente.
En infantil el martes celebrarán Halloween con la representación de la obra de teatro “The enormous pumpkin” a cargo de las maestras de infantil. A continuación, cantarán canciones y bailarán danzas ambientadas en el Halloween. Finalmente harán un desfile de disfraces. El miércoles se celebrará la castañada con canciones y danzas populares ambientadas en otoño. Después visualizarán una obra de teatro y para terminar, cada grupo se reunirá para comer castañas.
En primaria los chicos y chicas celebrarán el Halloween y la castañada. Durante toda la mañana harán diversas actividades por el edificio, que han decorado ellos mismos. Por la tarde cada clase se reunirá para hacer la tradicional comida de castañas.
En secundaria y bachillerato los alumnos lo celebrarán por la tarde y harán diversas actividades, como un concurso de disfraces. Por último, harán una merienda donde no faltarán las castañas recién salidas del fuego.

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar