logotipo

Actualitat

17
abr.

Cartes amb cor, cartes que curen

A continuació us volem ensenyar un vídeo d’agraiment per part de la clínica Sagrada Família. Això ha sigut possible gràcies a les cartes escrites pels nostres alumnes d’MGIS.
Volem aprofitar també per donar les gràcies a tots els hospitals, clíniques, centres geriàtrics… que ens envieu les vostres paraules de gratitud. Tots i totes volem un món millor on ser millors persones.


A continuación queremos enseñaros un vídeo de agradecimiento por parte de la clínica Sagrada Familia. Esto a sido posible gracias a las cartas escritas por nuestros alumnos de MGIS.
Queremos aprovechar para agradecer también a todos los hospitales, clínicas, centros geriátricos … que nos enviáis vuestros mensajes de gratitud. Todos y todas queremos un mundo mejor y ser mejores personas.


As follows we will show you a thank you video from the Sagrada Familia clinic. This has been possible thanks to the letters written by our MGIS students.
We would also like to take this opportunity to thank all the hospitals, clinics, geriatric centers … who are sending us their words of gratitude. We all want a better world where we can be better people.

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar