logotipo

Actualitat

11
març

La revista MGIS estrena un logo

Fa unes setmanes es va organitzar un concurs de logos per a la nostra revista. L’escollit ha estat el de la Fàtima, una alumna que fa 3r d’ESO. Al llarg de les pròximes setmanes podreu veure per a què l’utilitzarem, ja que estem preparant algunes novetats. Estigueu atents!

Hace unas semanas se organizó un concurso de logos para nuestra revista. El elegido ha sido el de Fátima, una alumna que hace 3º de ESO. A lo largo de las próximas semanas podrá ver para qué se utilizan, ya que estamos preparando algunas novedades. ¡Estad atentos!

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar