logotipo

Actualitat

6
març

Què és el coronavirus? / ¿Qué es el coronavirus?

El dilluns 2 de març, el Dr. Campo, de la Clínica Bofill, va fer una xerrada als pares, mares, professors i professores de l’escola per tal d’informar-nos sobre el Coronavirus.

Arran de l’allau d’informació que estem rebent per part dels mitjans de comunicació i a l’alarmisme social que s’està generant, el Dr. Campo ens va donar una gran quantitat de dades i informació per tal de mantenir la calma.

El lunes 2 de marzo, el Dr. Campo, de la Clínica Bofill, dió una charla a los padres, madres, profesores y profesoras de la escuela con el fin de informarnos sobre el Coronavirus.

A raíz de la avalancha de información que estamos recibiendo por parte de los medios de comunicación y al alarmismo social que se está generando, el Dr. Campo nos dió una gran cantidad de datos e información con el fin de mantener la calma.

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar