logotipo

Actualitat

4
març

Certamen de Lectura en Veu Alta / Certamen de Lectura en Voz Alta

 

 

Els alumnes de primària i secundària de MGIS participaran en el XVI Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta, organitzat per Fundació Enciclopèdia. El Certamen va dirigit als alumnes de tot Catalunya i el seu objectiu és promocionar el gust per la lectura, a més de la llengua i cultura catalanes.

Aquest concurs consisteix en que els participants s’han de preparar un text i llegir-lo en veu alta. Aquests, es col.loquen en fila i llegeixen successivament una pàgina d’aquesta història. L’alumne guanyador és qui hagi expressat i interpretat la seva part de la història de la millor manera.

Aquesta setmana s’ha celebrat un concurs al centre per seleccionar els alumnes de primària que representaran l’escola.

Per més informació, podeu consultar el link del Certamen:

http://www.lecturaenveualta.cat/

 

Los alumnos de primaria y secundaria de MGIS participarán en el XVI Certamen Nacional Infantil y Juvenil de Lectura en Voz Alta, organizado por Fundación Enciclopedia. Este Certamen está dirigido a los alumnos de toda Cataluña y su objetivo es promocionar el gusto por la lectura, además de la lengua y cultura catalanas.

Este concurso consiste en que los participantes se tienen que preparar un texto y leerlo en voz alta. Estos, se colocan en fila y leen sucesivamente una página de esta historia. El alumno ganador es quien haya expresado e interpretado su parte de la historia de la mejor manera.

Esta semana se ha celebrado un concurso en el centro para seleccionar a los alumnos de primaria que representarán la escuela.

Por más información, podéis consultar el link del concurso: http://www.lecturaenveualta.cat/

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar