logotipo

Actualitat

27
febr.

Voleu jugar? / ¿Queréis jugar?

Els alumnes de tercer d’ESO, tenen com a objectiu, crear un ambient agradable i divertit pels alumnes d’infantil i primària. Per fer-ho estan construint un sorral, que de moment el situaran entre l’edifici de primària i secundària.

Los alumnos de tercero de ESO, tienen como objetivo, crear un ambiente agradable y divertido para los alumnos de infantil y primaria. Para ello están construyendo un arenal, que de momento lo situarán entre el edificio de primaria y secundaria.

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar