logotipo

Actualitat

27
febr.

L’Associació “Esfera” recull les joguines cedides pels alumnes / La Asociación “Esfera” recoge los juguetes cedidos por los alumnos

 

 

El dia 6 de febrer la presidenta de l’Associació “Esfera”, Iolanda  Ballesteros, va venir al nostre centre per recollir les joguines que vam recaptar. En nom de l’escola voldríem donar les gràcies a totes les famílies per fer-ho possible.

El día 6 de febrero la presidenta de la Asociación “Esfera”, Iolanda  Ballesteros, vino a nuestro centro para recoger los juguetes que recaudamos. En nombre de la escuela quisiéramos dar las gracias a todas las familias para hacerlo posible.

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar