logotipo

Actualitat

25
febr.

Canvi climàtic o desenvolupament econòmic? / Cambio climático o desarrollo económico?

El divendres 21 de febrer, 4 alumnes de 1r de Batxillerat van participar en la 7a edició del debat de Responsabilitat Social de l’Advocacia que organitza el bufet d’advocats Roca & Junyent. El tema a debatre va ser: Lluitar contra el canvi climàtic o incentivar el desenvolupament econòmic. Després d’un intens debat i d’unes grans aportacions, tant dels nostres alumnes, com dels nostres rivals, els alumnes de l’escola Turó de Tarragona, vam obtenir el premi a la millor argumentació. Moltes felicitats Adrià, Pau, Roger i Guille!

El viernes 21 de febrero, 4 alumnos de 1º de Bachillerato participaron en la 7ª edición del debate de Responsabilidad Social de la Abogacía que organiza el bufete de abogados Roca & Junyent. El tema a debatir fue: Luchar contra el cambio climático o incentivar el desarrollo económico. Después de un intenso debate y de unas grandes aportaciones, tanto de nuestros alumnos, como de nuestros rivales, los alumnos de la escuela Turó de Tarragona, obtuvimos el premio a la mejor argumentación. Muchas felicidades Adrià, Pau, Roger y Guille!

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar