logotipo

Actualitat

12
febr.

Coneixem a la campiona d’Espanya de TREC

Avui us presentem a la Gemma Miquel, una alumna de la nostra escola que actualment està cursant 4t d’ESO i que enguany ha estat campiona d’Espanya i Catalunya de TREC. Comencem!

Quan vas començar a muntar a cavall? Vaig començar a muntar quan tenia 5 anys. 

Et va costar triar entre les disciplines al món de l’hípica? Des del primer moment vaig saber que el TREC seria la meva disciplina, ja que engloba moltes de les coses que m’apassionen. 

Què és el TREC? El TREC és una disciplina d’hípica que està formada per un total de 3 proves. La primera és la POR en la qual et donen un mapa i una brúixola i has de seguir el recorregut orientan-te per la muntanya. La segona és la PAR, en aquesta necessites aconseguir el galop més lent i el pas més ràpid. Per finalitzar hi ha la PTV, la més atractiva visualment. En aquesta prova has de superar un seguit d’obstacles que et pots trobar a la natura. 

Et costa compaginar-ho amb els estudis? No sempre és fàcil seguir amb els estudis mentre practiques un esport, però si t’agrada, sempre fas el possible per compaginar-ho. A part de tot l’esforç, l’escola també m’ha ajudat molt a convalidar educació física i deixar-me aquestes hores per avançar feina. 

Quants cops entrenes a la setmana? Actualment entreno els divendres, i els caps de setmana faig entrenaments intensius, però entre setmana si no tinc exàmens hi vaig cada dia. 

En un futur t’agradaria dedicar-t’hi? M’encantaria dedicar-me a aquest món ja que actualment és una part molt important del meu dia a dia. 

Canvies de cavall molt sovint? Canviar de cavall mai és fàcil. Des de que estic en el món de l’hípica he tingut 2 cavalls, i actualment, com que he de canviar de categoria, he de canviar el que tinc ara, ja que el nivell d’exigència és molt alt.

Quines són les metes esportives que vols arribar a aconseguir en un futur? Aquest any la meva meta són els europeus i els mundials. I en un futur m’agradaria poder guanyar-ne algun i ser “algú” en el món de l’equitació. 

Et va fer por competir al campionat d’Espanya? Més que por en va fer molta emoció. Anar a un concurs d’aquest nivell i poder representar Catalunya és una sensació que no es pot explicar. 

Tens pensat competir per Europa o arreu del món? Ja fa temps que les meves entrenadores m’ho van proposar i és la meva pròxima meta. 

Hi ha hagut algun moment que t’hagi marcat a la teva carrera esportiva? Qualsevol experiència per molt simple que soni, et pot marcar la carrera esportiva, però el moment que em va marcar més va ser quan em vaig perdre en un concurs durant 5 hores, i a l’arribar a la meta, els meus pares em van preguntar si allò era el que volia fer. Pregunta a la que vaig respondre amb un sí molt clar. Aquest va ser el moment en el qual vaig saber que aquest era el meu futur. 

Moltes gràcies Gemma pel teu temps. Et desitgem molta sort en les pròximes competicions!

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar