logotipo

Actualitat

11
febr.

Descobreix la setmana blanca a primària / Descubre la semana blanca en primaria

 

Al llarg de tota aquesta setmana, els alumnes de primària estan gaudint de la setmana blanca. Un grup està fent una estada a l’estació d’esquí de Vallnord (Ordino) i uns altres estan passant-ho d’allò més bé a la casa de colònies de Can Vendrell. Tant en un lloc, com a l’altre, estan fent un munt d’activitats, les quals ens explicaran a la tornada.

A lo largo de toda esta semana, los alumnos de primaria están disfrutando de la semana blanca. Un grupo está realizando una estancia en la estación de esquí de Vallnord (Ordino) y otros están pasándolo en grande en la casa de colonias de Can Vendrell. Tanto en un lugar, como en el otro, están haciendo un montón de actividades, las cuales nos explicarán a la vuelta.

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar