logotipo

Actualitat

7
febr.

Ens preparem pel debat final / Nos preparamos para el debate final

El curs passat els alumnes de 4t d’ESO van quedar segons en el concurs “Dret i Societat” que organitza el bufet d’advocats de Roca & Junyent. Enguany, aquests mateixos alumnes que ja fan 1r de Batxillerat, s’enfrontaran als que van quedar en primera posició. Per fer-ho, hi haurà un debat que es farà a Barcelona el 21 de febrer. Per tal d’afrontar-lo, durant tres setmanes aquests alumnes assisteixen a unes sessions de formació per part del bufet. Us anirem informant de com evoluciona aquest concurs.

El curso pasado los alumnos de 4º de ESO quedaron segundos en el concurso “Derecho y Sociedad” que organiza el bufete de abogados de Roca & Junyent. Este año, estos mismos alumnos que ya hacen 1º de Bachillerato, se enfrentarán a los que quedaron en primera posición. Para ello, habrá un debate que se realizará en Barcelona el 21 de febrero. Para afrontarlo, durante tres semanas estos alumnos asisten a unas sesiones de formación por parte del bufete. Os iremos informando de cómo evoluciona este concurso.

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar