logotipo

Actualitat

17
gen.

Necessitem joguines/ Necesitamos juguetes

Durant aquest mes hem anat recollint joguines i encara hi sou a temps! El dia 31 de gener, l’associació “Esfera” s’endurà les joguines per tal de donar-les als nens i nenes més necessitats. Trobareu una petita exposició d’aquestes a l’entrada de l’edifici de primària. Properament us anirem informant.

Durante este mes hemos ido recogiendo juguetes y aún estáis a tiempo! El día 31 de enero, la asociación “Esfera” se llevará los juguetes para dárselos a los niños y niñas más necesitados. Encontraréis una pequeña exposición de éstas en la entrada del edificio de primaria. Próximamente os iremos informando.

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar