logotipo

Actualitat

16
gen.

Ens preparem…/ Nos preparamos…

 

L’any passat, els alumnes de 1r d’ESO, van organitzar per primera vegada una calçotada a l’escola juntament amb els altres alumnes de secundària. Com que va anar tan bé, s’ha decidit que aquest any també es farà l’últim dia abans de marxar de vacances de setmana santa. Estigueu atents que us anirem informant…

El año pasado, los alumnos de 1º de ESO, organizaron por primera vez una calçotada en la escuela junto con los otros alumnos de secundaria. Fue un éxito y por esto, se ha decidido que este año también se hará el último día antes de las vacaciones de semana santa. Estad atentos que os iremos informando…

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar