logotipo

Actualitat

20
des.

Quina serà la porta guanyadora? / ¿Cuál será la puerta ganadora?

Els alumnes de secundària han fet un concurs de decoracions nadalenques al passadís principals de l’edifici. La norma més important era que només es podien fer servir materials reciclats o reutilitzats.
Els professors han votat la millor decoració i la classe guanyadora tindrà el permís per anar amb roba de carrer durant un dia.

Los alumnos de secundaria han hecho un concurso de decoraciones navideñas en el pasillo principal del edificio. La norma más importante era que sólo se podían utilizar materiales reciclados o reutilizados.
Los profesores han votado la mejor decoración y la clase ganadora tendrá el permiso para ir con ropa de calle durante un día.

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar