logotipo

Actualitat

10
des.

El projecte construïm, col·labora amb l’hort

Els alumnes de quart de primària, juntament amb els de tercer d’ESO, que són del projecte construïm, han ajudat als de l’equip que s’encarrega de l’hort. Els alumnes de 4t de primària van dissenyar unes maquetes en paper i les van expossar als alumnes de 3r d’ESO

Els alumnes de tercer d’ESO, amb el professor responsable d’aquesta matèria, han fet un plànol digital i els hi han passat als alumnes de quart de primària. Ells s’han encarregat de passar el plànol digital a paper. Per passar el plànol, abans han hagut de mirar el calendari del pagès per saber amb quina freqüència s’ha de regar el que es planta o en quina època s’ha de plantar.

Ja han fet algunes maquetes com per exemple: Un conducte per que passi l’aigua directament a lo plantat, un tancat….

—————————————

Los alumnos de cuarto de primaria, junto con los de tercero de ESO, que son del proyecto construimos, han ayudado a los del equipo que se encarga del huerto. Los alumnos de 4º de primaria diseñaron unas maquetas en papel y las exponer a los alumnos de 3º de ESO

Los alumnos de tercero de ESO, con el profesor responsable de esta materia, han hecho un plano digital y se lo han pasado a los alumnos de cuarto de primaria. Ellos se han encargado de pasar el plano digital en papel. Para pasar el plano, antes han tenido que mirar el calendario del campesino para saber con qué frecuencia se debe regar lo que se planta o en qué época se debe plantar.

Ya han hecho algunas maquetas como por ejemplo: Un conducto para que pase el agua directamente a plantado, una valla para el huerto….

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar