logotipo

Actualitat

22
nov.

Una visita als horts de Santa Eugènia / Una visita a los huertos de Santa Eugènia

La setmana passada els nens i nenes de P5, 1r de primària, 5è de primària i 1r d’ESO, van anar a fer una visita als horts de Santa Eugènia. El fet que hi anessin alumnes de diferents edats va ser molt productiu, ja que els més grans van agafar la responsabilitat de tenir cura dels més petits.

El senyor que va fer la visita es deia Paco i els hi va ensenyar com plantar els productes, cada quant han de regar, quines verdures han de plantar a cada època, etc.

També va parlar sobre la sostenibilitat i per això un dels projectes actuals de l’hort serà recollir l’aigua de la pluja per regar. Per fer-ho, en breus tindran un petit dipòsit per guardar-la.

Al llarg de la visita, els alumnes també van poder veure tota una sèrie de cultius d’altres països, ja que molts dels usuaris de les hortes de Santa Eugènia són persones estrangeres.

A més, de la visita en va sortir una proposta molt interessant per part dels alumnes, ja que els va impactar que en determinats espais de les hortes hi havia grans concentracions de deixalles. Una de les feines que també han decidit començar serà proposar mesures per solucionar-ho. En breus us explicarem què han proposat.

———————–

La semana pasada los niños y niñas de P5, 1º de primaria, 5º de primaria y 1º de ESO, fueron a hacer una visita a los huertos de Santa Eugenia. El hecho de que fueran alumnos de diferentes edades fue muy productivo, ya que los mayores tomaron la responsabilidad de cuidar de los más pequeños.

El señor que hizo la visita se llamaba Paco y les enseñó cómo plantar los productos, cada cuánto deben regar, qué verduras deben plantar en cada época, etc.

También habló sobre la sostenibilidad y por eso uno de los proyectos actuales del huerto será recoger el agua de la lluvia para regar. Para ello, en breves tendrán un pequeño depósito para guardarla.

A lo largo de la visita, los alumnos también pudieron ver toda una serie de cultivos de otros países, ya que muchos de los usuarios de las huertas de Santa Eugenia son personas extranjeras.

Además, de la visita salió una propuesta muy interesante por parte de los alumnos, ya que les impactó que en determinados espacios de los huertos había grandes concentraciones de desechos. Uno de los trabajos que también han decidido empezar será proponer medidas para solucionarlo. En breves os explicaremos que han propuesto.

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar