logotipo

Actualitat

20
nov.

Halloween – Castanyada 2019

Tal com us vam explicar fa unes setmanes, el passat 31 d’octubre l’escola va celebrar el Halloween i la castanyada.

Els alumnes d’infantil, al llarg del matí van llegir el conte Room in the brum i van desenvolupar una sèrie de tallers lligats amb ell. A la tarda van gaudir de la representació de teatre dels alumnes de 6è de primària.

Els alumnes de primària, van fer tota una sèrie d’activitats al parc de Montjuïc i uns tallers de decoració sobre Halloween. També van fer la cerimònia d’entrega de premis a la millor disfressa (podeu consultar la notícia ja publicada). A la tarda van celebrar tots junts la castanyada amb un bon berenar i unes paperines plenes de castanyes.

Els alumnes de secundària, a la tarda, van fer un concurs de preguntes de cultura general sobre Halloween i la Castanyada. També van fer un torneig del joc del cementiri. Finalment es va entregar un premi als guanyadors i també es va premiar les tres millors disfresses. Per acabar la jornada també van menjar castanyes.

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar