logotipo

Actualitat

17
nov.

Aprenem a salvar vides / Aprendemos a salvar vidas

Tota l’etapa d’ESO i batxillerat ha après i practicat les maniobres de suport vital bàsic (RCP) i l’ús del DEA (desfibril·ladors externs automàtics) amb ninots de simulacre per afrontar les tècniques de reanimació en casos reals d’aturada cardiorespiratòria. També s’ha aprofitat l’ocasió per conèixer la Maniobra de Heimlich i la posició lateral de seguretat (PLS). Ha estat una gran experiència tant pels alumnes com pel formador: Moltes gràcies Rubén!

————————-

Toda la etapa de ESO y bachillerato ha aprendido y practicado las maniobras de soporte vital básico (RCP) y el uso del DEA (desfibriladores externos automáticos) con muñecos de simulacro para afrontar las técnicas de reanimación en casos reales de parada cardiorrespiratoria. También se ha aprovechado la ocasión para conocer la Maniobra de Heimlich y la posición lateral de seguridad (PLS). Ha sido una gran experiencia tanto para los alumnos como para el formador: Muchas gracias Rubén!

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar