logotipo

Actualitat

12
nov.

Visita musical

El dilluns 11 de novembre, un jove bateria holandès anomenat Dirk de Nijs va venir a l’escola per impartir un taller de treball interactiu tocant pop, jazz i llatí i a parlar sobre la funció d’un bateria en una banda. Dirk toca a la banda del guanyador del concurs La Veu Jared Grant i la nova sensació pop holandesa ‘Suzan & Freek’, que ja ha arribat a la increïble quantitat de 50 milions de reproduccions a Spotify.

El lunes 11 de noviembre, un joven batería holandés llamado Dirk de Nijs vino al Montjuïc Girona International School para darnos un taller de trabajo interactivo tocando Pop, Jazz y Latín y explicando la función de un batería en una banda. Dirk toca en la banda del ganador de La Voz Jared Grant y la nueva sensación del Pop holandés ‘Suzan & Freek’ quien ha llegado a la increíble cantidad de 50 millones de streams en Spotify.

On Monday 11th November, a young Dutch drummer named Dirk de Nijs came to Montjuïc Girona International School to give an interactive workshop on pop, jazz and latin playing and about the function of a drummer in a band. Dirk plays in the band of the Voice winner Jared Grant and the new dutch pop sensation ‘Suzan & Freek’ who has already reached the incredible amount of 50 million streams on spotify and will do a stadium tour next May for 60,000 people each concert.

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar