logotipo

Actualitat

10
nov.

Reconstruïm el pati / Reconstruimos el patio

Els alumnes de segon de primària, a través del projecte pati, comencen a reconstruir el pati interior de l’escola. Tenen pensat pintar la paret de tres colors diferents. En aquest moment ja l’han netejat tota i han pintat la part que anirà de color lila.

———————————————-

Los alumnos de segundo de primaria, a través del proyecto patio, empiezan a reconstruir el patio interior de la escuela. Tienen pensado pintar la pared de tres colores diferentes. En este momento ya la han limpiado toda y han pintado la parte que irá de color lila.

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar