logotipo

Actualitat

24
oct.

Berenar de tardor / Merienda de otoño

Dijous passat els alumnes d’infantil vam fer un berenar de tardor per celebrar l’entrada a la nova estació. Vam tocar i olorar diferents fruits: raïm, caqui, magrana, figues, castanyes, mandarines,etc. Vam ballar unes quantes danses i explicar el conte de la castanyera. Ens ho vam passar molt bé!

__________________________________________________________________________________

El pasado jueves los alumnos de infantil hicimos una merienda de otoño para celebrar la entrada a la nueva estación. Tocamos y olimos diferentes frutos: uva, caqui, granada, higos, castañas, mandarinas, etc. Bailamos varias danzas y explicamos el cuento de la castañera. ¡Nos lo pasamos muy bien!

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar