logotipo

Actualitat

17
oct.

Descobrim la biblioteca

El dilluns els alumnes de primer de primària van fer préstec de llibres per primera vegada. Després d’una estoneta de lectura relaxant a la biblioteca van aprendre què volia dir fer un préstec i van poder endur-se el llibre que van voler a casa durant una setmana. Bona lectura!

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar