logotipo

Actualitat

11
gen.

GOT TALENT

El passat 22 de desembre els alumnes de secundària  van organitzar un concurs anomenat “Got Talent”. Al concurs hi havia l’opció d’escollir participar en directe al gimnàs o es podia fer un video i enviar-lo als professors que ho van organitzar; l’Inma i la Vanessa. Al Got Talent hi van participant un munt de nens.

 

Bé, també tenim preparades unes entrevistes als participants del Got Talent. Aquí us deixem un resum sobre què van fer els participants:

 

-Luca: En Luca va fer la seva actuació en directe. La seva actuació va ser estelar! Va tocar una cançó dels Red Hot Chilli Peppers amb la guitarra elèctrica.

 

-Ton, Biel i Oriol: En Ton, en Biel i l’Oriol van fer un video sobre la construcció d’una casa de fusta enmig del bosc. Els bessons i en Ton tenien destrals per tallar els pals i amics per passar-s’ho encara més bé.

 

-Mohammed: En Moha va fer una actuació d’allò més peculiar. En Moha ens va mostrar moltes peculiaritats, com per exemple la seva línia recta a la mà o el seu moviment de les orelles.

 

-Henry: En Henry ens va sorprendre amb una actuació magnífica. En Henry amb veu de tenor, ens va sorprendre cantant òpera. La cançó que va escollir es diu “Mamma”. En Henry també va grabar un video fent “parkour” a Sant Miquel.

 

-David: En David ens va sorprendre amb dues actuacions. La primera va ser en directe, que consistia en fer el truc dels trileros, que consisteix en agafar tres gots i una pilota. La pilota s’amaga a un got i els gots es barregen. Quan el trilero ha acabat, la persona ha de dir on és la pilota. En David va fer tres rondes als jutges, Inma i Vanessa. En David també va fer una actuació en video tocant el piano. Les cançons que va tocar es diuen “Swing Detectives”, “Giorno’s theme” i “Megalovania”.

 

Clica en aquests enllaços per veure dues de les actuacions del Got Talent MGIS:

Luca tocant la guitarra elèctrica

Henry cantant “Mamma”

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar